Hoop als veranderkracht …en als instrument voor verantwoord leiderschap

Exclusieve bijeenkomst op dinsdag 25 januari 2022.
Officiële lancering van het boek van prof. dr. Patrick Nullens (The Hope Project en hoogleraar leiderschapsethiek aan de Universiteit voor Humanistiek).

‘Hoop’: een krachtige en cruciale drijfveer voor transities, beleid(svorming) en daarmee impact te kunnen maken. Tenminste, als je als leider / manager de kunst van hopen verstaat. Daarover vertellen we u graag meer tijdens de exclusieve bijeenkomst “Hoop als krachtig instrument van verantwoord leiderschap” op dinsdag 25 januari 2022. Met groot genoegen nodigen wij u namens The Hope Project en de Goldschmeding Foundation uit om hierbij aanwezig te zijn.

Aanleiding voor deze bijeenkomst is de lancering van het boek ‘Hoop als kunst van verantwoord leiderschap’ van prof. dr. Patrick Nullens. U maakt, samen met zo’n 70 collega- C-level leidinggevenden, managers en ondernemers uit het bedrijfsleven en het publieke domein kennis met hoop als drijfveer en vooral hoe deze unieke kracht in te zetten voor transities.

Tijdens de interactieve bijeenkomst hoort u van verschillende sprekers uit de wetenschap, het bedrijfsleven en het publiek domein hoe zij naar ‘hoop’ als thema kijken en hoe zij dit in de praktijk brengen.

Programma (o.v.)

14.30 uur Inloop
15.00 uur Opening door moderator Suzanne Ekel
(Programmamanager Menswaardige Economie Goldschmeding Foundation)
15.10 uur Introductie ‘Hoop als veranderkracht’ door Steven van den Heuvel en Karen Bakker (The Hope Project)
15.20 uur Inspirerende keynotespreker
15.35 uur Panelgesprek met gasten uit het bedrijfsleven en publieke domein
16.10 uur Boeklancering met prof. dr. Patrick Nullens
16.30 uur Netwerkborrel
18:00 uur Einde programma

 

Bent u erbij? Dan ontvangen wij graag uw aanmelding via deze link:

Aanmelden voor de boeklancering