Hoop als veranderkracht …en als kunst van verantwoord leiderschap

Op 25 Januari houden wij in samenwerking met de Goldschmeding Foundation een online event over hoop als veranderkracht én als kunst van verantwoord leiderschap.

Aanleiding voor de bijeenkomst is de officiële lancering van het gelijknamige boek van prof. dr. Patrick Nullens (The Hope Project en hoogleraar Leiderschapsethiek aan de UvH). Tijdens de bijeenkomst maak je, samen met andere leidinggevenden, managers en ondernemers uit het bedrijfsleven en het publieke domein kennis met hoop als drijfveer. Hoe kun je hoop als thema en instrument inzetten voor transities?

 

Wetenschap, bedrijfsleven en publiek domein over hoop

Tijdens het programma op 25 januari hoor je van onder andere Tessa Cramer (futurist en lector designing the future aan de Fontys Hogeschool) en Claudia Zuiderwijk (CEO GVB en commissaris APG en KPN) hoe zij naar ‘hoop’ als thema kijken en hoe zij dit in de praktijk brengen. Als kers op de taart van het programma wordt het boek “De kunst van verantwoord leiderschap” van prof. dr. Patrick Nullens (The Hope Project) officieel gelanceerd.

 

Ben je erbij? Meld je dan aan via deze link: www.thehopeproject.nl/25-januari-aanmelden

 

Wanneer: dinsdag 25 januari 2022

Tijd: 15.00 – 16.30 uur

Locatie: online (link volgt tzt na aanmelding)

 

Het definitieve programma voor deze dag maken we nog bekend. Laat je tot die

tijd inspireren op het thema met interviews van inspirerende leiders en ondernemers op

LinkedIn.