Op 24 maart 2021 hebben we met een training ons onderzoek bij AWL afgerond. In dit onderzoek is met behulp van een survey voor tien verschillende thema’s in beeld gebracht hoe werknemers van AWL hier tegenaan kijken. In de analyse van de resultaten konden we een extra verdiepingsslag maken door dit vanuit inzichten uit hoop-theorie te bekijken. Dit leverde zo een vernieuwend perspectief op, dat ook heel positief is ontvangen gezien de enthousiaste reacties tijdens de training aan het middle management van AWL. Zoals Hendrikus ter Horst, Manager Personnel & Organization bij AWL, het verwoordde:

“De fijne samenwerking met The Hope Project bij ons werknemersonderzoek heeft ons prachtige inzichten opgeleverd. De extra dimensie van hoop past erg goed in het huidig tijdbeeld waarin we ons samen uit de (corona-)crisis werken en geeft richting voor mogelijke verbeteringen.                                 

Daarnaast is het onderzoek zeer kundig begeleid en hebben we in de terugkoppeling een heel sterke en inspirerende workshop ontvangen.”